You have no items in your shopping cart.
 • Produktoplysninger
 • Produktoplysninger

  Vores fototapeter er af højeste kvalitet, både hvad angår materialer og tryk. Alle tapeter kan fremstilles, så de passer præcis til din væg. Vi anbefaler, at du tilføjer en ekstra margen på 3-5 cm, når du angiver væggens mål, så der er en ekstra margen til montering.

   

  FOTOTAPETER

  Vores fototapet er af en slidstærk, ikke-vævet kvalitet (non-woven), som holder formen godt. Limen påføres direkte på væggen (lim til ikke-vævet tapet), og tapetbanerne monteres kant mod kant.

  Det er nemt at montere tapetet, men få en professionel til at montere det, hvis du ikke føler dig tryg ved at gøre det selv. Tapetet er forsynet med en brandbeskyttelsesklasse i overensstemmelse med DIN EN 13501-1; C-s1,d0

  www.sp.se/sv/index/information/fireclassification/sidor/default.aspx

  Læs og følg altid opsætningsvejledningen: 

  Monteringsvejledning fototapet

  Monteringsvejlednings fototapet faste mål

  UPLOAD DIT EGET BILLEDE – FOTOTAPET

  Scandiwall accepterer følgende billedformater: JPG eller TIFF. Billedet skal være af den højest mulige opløsning og vende rigtigt (stående/liggende). Vi anbefaler 1 pixel/mm tryk. Eksempel: Hvis du ønsker tapet i størrelsen 2000 mm x 2200 mm, skal billedet være på 2000 x 2200 pixels. Hvis filen er større end 10 MB, beder vi dig kontakte os: customerservice@scandiwall.com

  Kunden er ansvarlig for ophavsretten til billedet, når han eller hun uploader billeder. Vi forbeholder os ret til at afvise at producere billeder, som vi anser for at være upassende.

  Ingen af billederne fra Scandiwalls produktudvalg må reproduceres eller på nogen måde anvendes til kommercielle formål uden forudgående skriftlig tilladelse fra Scandiwall.

   

  PRODUKTOPLYSNINGER – LÆRREDSTRYK

  Alle billeder fås i størrelser fra 30 x 30 cm til 120 x 100 cm. Kontakt vores kundeservice, hvis du ønsker andre størrelser. customerservice@scandiwall.com

  For at opnå det bedste resultat leverer vi altid vores lærredstryk monteret på rammer, som er fremstillet af svensk træ. Rammen fås i to forskellige designs – med en tykkelse på 18 mm eller 38 mm (valgmuligheder på varesiden).

  Lærredet er fremstillet af 100 % bomuld (390 g/m²) og er af højeste kvalitet. Alle vores lærredstryk er modstandsdygtige over for både UV-stråler og vand og har 200 års holdbarhed. 

  For at opnå det bedste resultat trykker vi altid på kanterne af vores lærredstryk. Dette er vist med en hvid og en rød ramme i beskæringsmodulet. Den hvide ramme viser den størrelse, du har angivet. Afstanden mellem den hvide og den røde ramme er kanten på dit endelige billede. Hvis rammens tykkelse ændres, vil den hvide ramme, som viser dit billede, også blive ændret. (Se illustrationen STANDARDLÆRREDSTRYK)

   

  UPLOAD DIT EGET BILLEDE – LÆRREDSTRYK

  Scandiwall accepterer følgende billedformater: JPG eller TIFF. Billedet skal være af den højest mulige opløsning og vende rigtigt (stående/liggende). Vi anbefaler 3 pixels/mm tryk. Eksempel: Hvis du ønsker et lærred i størrelsen 500 mm x 500 mm, skal billedet være på 1500 x 1500 pixels. Hvis filen er større end 10 MB, beder vi dig kontakte os: customerservice@scandiwall.com

   

  YDERLIGERE OPLYSNINGER

  Kunden er ansvarlig for ophavsretten til billedet, når han eller hun uploader billeder. Vi forbeholder os ret til at afvise at producere billeder, som vi anser for at være upassende.

  Ingen af billederne fra Scandiwalls produktudvalg må reproduceres eller på nogen måde anvendes til kommercielle formål uden forudgående skriftlig tilladelse fra Scandiwall.

  Det er nemt at montere tapetet, men få en professionel til at montere det, hvis du ikke føler dig tryg ved at gøre det selv. Denne vejledning fås også som en PDF-fil og følger desuden med alle leverancer.

   

  PLEXI PRODUKT INFORMATION

  Scandiwalls Plexi Mount Plate er en høj kvalitet eksklusiv foto udvikling af omhyggeligt udvalgte emner, som en af ​​Skandinaviens 200 mest prominente fotografer. Kopien er monteret på en tynd sandwich af aluminium, som derefter dækkes med en 3 mm plexiglas.

  Resultatet er en fuldt beskyttet kopi med en forbedret fornemmelse af dybde og fantastiske farveintensiteten.

  Maleriet er nemt parat med en formonteret med de medfølgende beslag. (Dette produkt må ikke forveksles med simpel direkte pres på Plexiglas)

  Levering Sverige 10-14 arbejdsdage Skandinavien / Europa +2