You have no items in your shopping cart.
Picture for category Fordon

Køretøj

Bestil dine favoritfototapeter fra kategorien – Fototapet Køretøj!

Sortér efter:

FOTOTAPETER – STØRSTE SORTIMENT OG      LAVESTE PRIS!

Fototapeter til hele familien!

Familjetapeter er en svensk netbutik, der sælger fototapeter og kanvasmalerier til hjemmet og firmaet. Vi hos Familjetapeter har alle samme målsætning – at inspirere og skabe oplevelser for voksne såvel som børn ved hjælp af fototapeter. Via nettet og vores webbutik kan du nemt selv bestille dit fototapet efter mål eller vælge et fototapet med færdige mål i vores sortiment. Vi har gjort meget ud af at kategorisere vores motiver, så du selv nemt kan vælge dit drømmemotiv. Du kan i ro og mag – hjemme eller på vej på arbejde vælge og bestille vores fototapeter i stedet for i lørdagstravlheden at søge blandt butikkernes hundredvis af tapetbøger.

Vidste du, at vi har over 21 millioner fototapeter i sortimentet. Det gør os til en af verdens største fototapetleverandører. Da vi kun arbejder med fototapeter fra Nordeuropa og sælger via nettet – dvs. ingen dyre butiksbeliggenheder, og kunder overalt i verden – kan vi holde markedets laveste priser, uden at det går ud over kvaliteten.

Prisgaranti – garanteret markedets laveste priser!

På Familjetapeter køber du vores fototapeter til meget gode priser. Prisgarantien indebærer, at vi regelmæssigt gennemgår vores prissætning for at sikre, at du kan handle trygt og sikkert uden nogensinde at skulle bekymre dig om en prissætning over markedsprisen.

Skulle du mod forventning finde vores fototapeter, motiver og kvalitet til en lavere pris i en anden butik, kan du købe produkterne fra os til den samme pris. Forudsætningen er, at det er det samme fototapet og specifikationer, og at det kan købes på lignende vilkår. Hvis du mod forventning finder et fototapet til en billigere pris, skal du gøre således: Kontakt vores kundeservice, og meddel her, hvor du har fundet fototapet billigere. Vedhæft et link til den side, hvor du fandt den billigere pris. Vi hjælper dig gerne!

Fototapet – sortiment og kvalitet

Med vores over 21 millioner fototapeter er vi en af verdens største fototapetleverandører. Når du har valgt dit drømmemotiv og angivet væggens mål, trykker vi dit fototapet. Vi har udviklet og forfiner hele tiden vores fremstillingsproces og fototapeter ned til mindste detalje. Vi er ikke prof på alt, men fototapeter, det kan vi bare! I og med at vi nu i vores sortiment har tilføjet fototapeter med faste mål, kan vi tilbyde fototapeter til enormt gode priser.