You have no items in your shopping cart.
 • Get inspired
 • Fantastisk fine børneværelser

  Forventer i en lille ny? Tillykke! Nu åbner en hel verden med vidunderlige farver og tapeter til at dekorere børnenes værelser sig op. Det er også meget nemt at finde et motiv, hvis der er et tema som for eksempel en farve, geometriske former, blomster, legesyge, natur eller fototapeter. Er du kreativt anlagt med en rolig hånd, kan du også male væggene med egne motiver ved hjælp af skabeloner med tal, træer eller dyr.

  Har du ikke plads til et børneværelse kan du altid skabe et hyggeligt hjørne i et andet rum. Brug forskellige kulører eller mønstre som afgrænser og skaber et interessant blikfang. Pastelfarver passer i babyhjørnet, mens stærkere kulører passer godt til småbørn og ældre børn. Overvej at bruge en holdbar farve efter væggene udsættes for en del slitage.

   

  Værelse til babyen i dejlige pastelfarver. Skab et ensartet look ved at male væghylder og skab i samme nuancer som væggen i babyhjørnet.

   

  Misty Valence, Restful Le Havre, Bright Valence – Nordsjö

   

  Plads til de lidt større børn i stærkere farver

  Dazzling Fontaine – Nordsjö  

   

  Lidt større børn vil sikkert være med og bestemme, hvordan der skal se ud i deres eget værelse. Har de en speciel interesse, kan det være fedt at bruge den i indretningen. Skab liv i væggene med vores fototapeter og vælg og vrag blandt motiver inden for sport, dyr eller film.

   

   

   

   

  Tapeter til børneværelset. Vi har et bredt sortiment af herlige tapeter til de så. Kig igennem kollektionen Scandinavian Designers Mini fra Boråstapeter.

  Når du endelig er i gang med at dekorere børneværelse og måske får nogle tapetbidder til overs, kan du bruge resterende bidder som plakater eller guirlander til dekoration.