You have no items in your shopping cart.

Altid god pris på tapet!

Populære tapeter

Vægdekoration - Fototapeter, tapeter, billeder og posters!


Vi på familietapeter vil gerne inspirere og kombinere fototapeter og tapeter med andet populært vægdekoration såsom billeder og posters. Vi har nordens største tapetsortiment, og du kan til og med selv direkte ONLINE målbestille alle vores fototapeter.


Vores ambition er at inspirere, foreslå og tilbyde et sortiment, som møder netop dine ønsker. Hos os kan du nemt finde det du søger ved hjælp af praktiske filtre og søgefunktioner. Vi har t.o.m. udviklet, sammen med nordens førende stylister, en "swipe & pick-funktion", hvor du kan bedømme dine favoritter og derefter lade dine venner give deres mening via facebook. 


Markedets største sortiment til gode priser!


Med nordens største sortiment af tapeter og vægdekoration efterstræber vi altid at være prisførende og have et værdsat sortiment uanset smag. Da vi arbejder i hele norden, kan vi tilbyde produkter fra alle de førende varemærker til gode priser og ofte med kortere leveringstider end vores branchekolleger. 


DIY - tips og brugbare guides


Med stofrester kan man lave så meget sjovt. Alt fra flotte matchende lampeskærme til dækkeservietter og unikt gavepapir. Følg os fremover, så får du inspirerende tips. Vi satser meget på give adgang til interaktive guides til opsætning og færdige DIY-kits med det du behøver til et vellykket tapetprojekt. Tøv ikke med at maile eller ringe med alle slags spørgsmål!


Værelsesshopping


Udover at du via "Swipe & Pick" let kan vælge blandt udvalgte artikler eller søge på farve eller stil, kan du også vælge dit drømmetapet via inspirerende værelsesmiljøer. Vi har her udvalgt vægdekorationer, som vi synes passer godt i forskellige rum, såsom f.eks. soveværelsestapeter. Hvis du mod forventning ikke finder det tapet, du søger, er du meget velkommen til at kontakte os. Så vil vi forsøge at løse dit problem efter bedste evne.


Hvis du som vi elsker tapeter og vægdekoration, ser vi frem til at hjælpe dig til det bedste køb!


Vi ønsker dig hjerteligt velkommen hos os!